sunnuntai 24. toukokuuta 2009

23.5 Morgan Kane, Mänttä

NONNI SANO MONNI!!!!

UGH ja kukkuu! Euroopan kikkailut on kikkailtu ja paluu Suomen keikkahommiin. Mäntässä ei ole aiemmin tullut käytyä, mutta sekin virhe on nyt korjattu. Selenan völjyyn ampui tällä kierroksella jo aiemmin tuttu Teardown. Selenan basistihommiin palasi tuttuun tapaan Putka-Teukka, mutta myös kitaraan tarttui uusi-vanha tuttu.
Kukas muukaan kuin tämä herra:

"NONNI SANO MONNI"


Eli, ykkösmies Aapeli pisti Mesan kyytiin ja hyppäsi jousille.
Ruokkeen Kaitsukin oli varmistellut edellisenä päivänä ennen lähtöä, ettei arvelun varaan jätetä yhtään mitään. Stetsoni päähän, moukkua tiskiin ja urkusoolo. Boys of Summer, sää teit sen taas!!!
Aapelista puheen ollen, kaverille voi lähettää fanipostia, kysymyksiä perhokalastuksesta tai muuten vaan terkkuja osoitteeseen: nonni_sanomonni@jahuu.öö

Alkusäätämisen jälkeen PA:t, backline ja muut pakolliset tarvikkeet Saksattaren perään ja on the road. Kyydityksestä vastasi veljekset-miksaaja OY:n hemmot. Saksatar oli muuten saanut aiemmin viikolla uuden pakoputken.
Oli onni huristella ilman pörinää! JIHUU saataNNNAAAAAHHHHH!! Ö ÖÖ ÖÖÖ...

Mänttä ei ilmeisen iso paikkakunta ole? Soittomesta Morgan Kane sen sijaan tuntui olevan aika iso pulju. Hieman kysymysmerkkejä aiheutti aiemmat esiintyjät. Kaarti on ollut kovaa, mm.Anita Hirvonen, Matti Nykänen, Topi Sorsakoski jne...
Rock-hommia ei ko.paikassa hirveästi ole ilmeisesti harrastettu, vaikka Anita rokkaa siinä missä muutkin! Hyvä ja asiallinen palvelu myös Keski-Suomen spedejä kohtaan paikan päällä oli! Hieno hommeli!

Soundecheckin hieromisen jälkeen ruoka-ja lagerhommia tuttuun tapaan kuuskuuskuus. Kuunneltiin fiiliksen nostattajana mm.Hiski Salomaan tuotantoa sekä aina varmaa Irwiniä! Mestoille ampui myös Tsekin ihmetyttö Karoliina! Asiaa, kissa kusi rasiaan! Kiva nähdä tuttuja tyyppejä keikoilta toiseen, kun aiemmin tyttö on ollut mm.Prahassa ja Tampereella katsastamassa menoa. Ei kun Herra Smirnoff kehiin ja huikkaa alle. Kyllä elämä on ihanaa!

Teardown alkoi rykimään keikkaa joskus puolen yön jälkeen. Täytyy myöntää että vitun hyvä bändi, varmaan top-3:ssa suomalaisista bändeistä jolla ei ole diiliä. Helvetin mainiota menoa ja livenä touhu toimi aivan helvetin hyvin! Rima siis vedetty korkealle jo ennen omaa vetoa. Jengiäkin alkoi tuppaantumaan sisään reilusti, joten ök! Homma hohtimeen, sanoisi tähän Thomas!

Selenan vetoon mahdutettiin 11 biisiä. Tuttuun tyyliin aloitettiin (Kusipää)Kallosella ja siitä eteenpäin aika 50/50 vanhaa ja uutta shittiä. Aapeli tiputteli sooloja näytöstyylillä, todeten keikan jälkeen "NONNI SANO MONNI".
Myös muuten Selenan veto oli helvetin hyvä kaikin puolin. Hienoa hienoa!

Roudauksen aikana paikallinen "nuoriso" osasi hämmentää hauskuutuksillaan ja kommenteillaan koko porukan. Hienon nolo olo kyllä tuli, mutta ei omasta puolesta. Muutenhan meininki oli vitun hyvä ja Morgan Kanelle tulee plussa pisteitä!

Paluu Nykäskylään olikin sitten perinteistä, kliseistä hc-osastoa. PA:t ja backline tod.näk onnistuttiin pakkaamaan päin persettä, koska Saksatar alkoi heijailemaan siihen malliin ettei fysiikan lait olleet meidän puolella. Perille kuitenkin päästiin ja roudauksien jälkeen tiuku repikin jo puoli seiskaa. ÖÖÖÖÖ ÖÖ Ö!!!!

Mänttä 666
3 plussaa: Saksatar kesti reissun hyvin!
2 plussaa: Asiallinen palvelu mestoilla
1.plussa: Aapeli tykitti ammattilaisena 6-0

3 miinusta: Gorba loppui kesken (hiemanko niiq noloo, hä?)
2 miinusta: ripaus soundien kanssa probleemia
1 miinus: Hieman myöhäinen soittoaika




Annica paistattelee päivää julmassa maailmassa, "Hyvä meno"


Abeleye, Pasi, Annika ja Kuha


Tankkaus Saksattareen


Kebab Brothers ja kuinka hieno yhdistävä tekijä rakkaus kebabiin voikaan olla!


Pipsa on irti!


Aapeli yllätettiin ruokailemasta, "nonni sano monni"


Aapelin yllättäjät, paparazzit Kuha & Pasi


Jaakkooo kulta, heräää jo...


Kukkuu!!!

Teardown feat.Pasi

"Naisia tulee kuin ratikoita"


Kebab Brothers!

Kebab Brothers partII


Kuha ja Tsekin tyttö Karoliina


Tölskän Burt Reynolds


Miksaaja ei pidä Selenaa yhtään minään!


Putka-Teukka hauskuuttaa takahuoneessa


Yleensä ei viittisi ennen keikkaa moukkua ottaa...


Nyt lähtee soolot!


Ruokkeen Kaitsu vetäsee mustat ja valkoiset kohdalleen!


Annika ja Pipsa


Pipsa, Michael ja Elegantti-Pasi


Mestan hemmot, Selena & Teardown ja homma pakettiin


Töttöröö, ÖÖ ÖÖ Ö!


Teardownin run-pali & urkutyttö Pipsa








Ei kommentteja: